Project Description

Loading...
DIRECT AANMELDEN

Workshop Slim aanbesteden met AI

Ontdek de voordelen van AI in één dag!

U hebt ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Uw product of dienst is van hoge kwaliteit, u hanteert een aantrekkelijke prijs en kunt goede referenties overleggen. Desondanks slaagt u er vaak niet in opdrachten binnen te halen. Dit komt doordat u niet precies weet hoe u uw product of dienst op een overtuigende manier moet beschrijven. Zonde eigenlijk, want de kans is groot dat u meer aanbestedingen kunt winnen met een krachtige formulering van uw aanbod. Gelukkig kunnen Artificial Intelligence (AI)-tools, zoals ChatGPT, u uitstekend helpen.

In deze nieuwe workshop leert u van een praktijkprofessional hoe u deze tools effectief kunt gebruiken in elke fase van het inschrijvingsproces: van de voorbereiding, het inschrijven zelf, tot aan de fase tijdens en na de gunning. Dit stelt u in staat om op een slimme manier de mogelijkheden van AI te benutten bij uw toekomstige aanbestedingen.

Wat leert u?
Leer hoe AI, zoals ChatGPT en andere taalmodellen, u kunnen ondersteunen bij het verzamelen van informatie, analyseren van teksten, structureren van aanbestedingsplannen en het maken van samenvattingen. In deze workshop ligt de focus op het verbeteren van de kwaliteit en het echt onderscheidend maken van uw aanbod. Het gebruik van AI vereist echter actieve sturing op basis van uw kennis en vaardigheden, en tijdens de workshop leert u hoe u dit het beste kunt doen.

Interactie staat centraal in deze workshop. Daarom is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen. Kennissessies worden afgewisseld met cases en quizzen. Zo krijgt u volop nieuwe ideeën en invalshoeken, wat u inspireert om AI succesvol toe te passen bij uw volgende inschrijving. De workshop, die is ontwikkeld op verzoek van vele cursisten, biedt u de kans om te leren:

  • Wat AI en tekst genererende software inhouden;
  • Wat ChatGPT is en hoe deze tool ‘onder de motorkap’ werkt;
  • Hoe u de juiste input aan AI geeft;
  • Hoe u effectieve prompts schrijft;
  • Hoe u de output van AI beoordeelt en aanpast;
  • Hoe u AI bij uw eigen inschrijving op aanbestedingen toepast.

Uiteraard gaat u tijdens de workshop zelf direct aan de slag met AI en ChatGPT aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Elke deelnemer krijgt ook een handige handleiding ChatGPT.

Voor wie?

Voor elke professional die (regelmatig) inschrijft op aanbestedingen en die graag het aanbestedingsproces wil vereenvoudigen en versnellen met behulp van AI en ChatGPT, en tegelijkertijd de kwaliteit van haar of zijn inschrijvingen wil verbeteren.

Deze workshop is ook uitstekend geschikt als inhouse training. Hiermee kunt u uw organisatie in één keer een flinke kennisimpuls geven. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een incompany training!

Training Details

Datum
Dinsdag 7 mei 2024 = vol
Dinsdag 2 juli 2024 = vol
Dinsdag 10 september 2024

Duur
Eén van 9.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 9.00 uur)

Locatie
Van der Valk Hotel, Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht

PRIJS
€ 1.075 exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Kom samen met uw collega
En ontvang € 100,- korting voor elke deelnemer van dezelfde organisatie!

AANMELDEN

Docent

Timo Martosatiman

Timo is een ervaren IT-professional die zich, na een aantal jaren als inkoopadviseur bij Rijkswaterstaat te hebben gewerkt, nu helemaal gespecialiseerd heeft in AI. Hij is CAIO (Chief Artificial Intelligence Officer) bij Holland Inkoop Professionals (HIP). In die rol is hij verantwoordelijk voor de strategische visie en uitvoering van AI-initiatieven binnen de HIP. Timo is oprichter en eigenaar van Toekomstexperts waar AI empowerment centraal staat. Vanuit Toekomstexperts is hij gespecialiseerd in het geven van AI-trainingen en workshops, waarbij hij zijn diepgaande kennis, visie en inzichten deelt om anderen te helpen de kracht van kunstmatige intelligentie te begrijpen en te benutten. Zoals hij zelf zegt: “ik ben op een missie om organisaties te ondersteunen in hun reis naar de wereld van morgen”.

AANMELDEN

Toon uw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het Workshop Slim aanbesteden met AI afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

“In deze veranderende tijd is kennis van het aanbestedingsvak voor deurwaarders een must! De experts van Niac begeleiden ons uitstekend in de zoektocht naar meer relevante kennis en helpen ons Aanbestedingen te doorgronden en te winnen.”

Herald Bouwhuis, Gerechtsdeurwaarder, DEURWAARDERSKANTOOR BOUWHUIS & SMIT B.V

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN

Mis deze kans niet en maak werk van het opvolgen van uw leads!

Meld u vandaag nog aan voor deze training.

AANMELDEN