Haal kennis in huis met een incompany training

NIAC is aanbieder van trainingen op het gebied van inkopen en aanbesteden in Nederland. NIAC staat voor Nationaal Inkoop- en AanbestedingsCentrum. Het is een initiatief van Aanbestedingskalender.nl, de grootste aanbestedingen-site van Nederland. NIAC is verantwoordelijk voor de trainingen over de Nederlandse aanbestedingswereld.

Steeds vaker vragen ondernemers en opdrachtgevers om extra services. Dat is voor Aanbestedingskalender.nl de aanleiding geweest om met NIAC te starten. De aanpak is volledig gericht op de dagelijkse aanbestedingspraktijk. Vandaar dat er wordt gewerkt met trainers die de dagelijkse praktijk kennen, daar direct op kunnen inspelen en zo op betrokken wijze hun expertise inzetten. De trainers hebben ervaring bij het ondersteunen van inschrijvers en bij aanbestedende diensten. Dat maakt dat zij zich optimaal kunnen inleven in de belevingswereld van beide kanten.

Vaak is er binnen een organisatie wel al wat ervaring in het meedoen aan of uitschrijven van aanbestedingen. Toch zijn er situaties waarbij de kennis van uw medewerkers of uw team op het zelfde niveau moet worden gebracht of moet worden aangescherpt. Bij ondernemingen moeten de slagingskansen omhoog, vooral m.b.t. de kwaliteit scores van inschrijvingen. Overheidsopdrachten bieden namelijk een gezonde basis van omzet en continuïteit.

Bij opdrachtgevers wil men duidelijke aanbestedingen, die voldoende goede inschrijvingen opleveren die de oplossing bieden die gewenst is. Van partijen waarmee ze al eerder hebben samengewerkt, of juist nog niet kennen. Door het beter trainen van de medewerkers wordt er optimaal geprofiteerd.

Daarnaast komt er een betere visie. Bijvoorbeeld bij ondernemingen wordt de inschrijfstrategie geoptimaliseerd (denk aan feedback op verloren inschrijvingen). Of een inkoopteam dat nog beter intern wil kunnen adviseren. De Incompany trainingen van NIAC worden geheel op basis van uw wensen en behoeften aangepast. Want elk team is tenslotte uniek! Maak er meteen een teambuilding dag van met een afsluitende luxe borrel of diner.

ONTVANG NU EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL

De meerwaarde van een incompany training

ONTVANG NU EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL

Onze klanten zeggen

De training van NIAC heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar meer relevante kennis om aanbestedingen te doorgronden en te winnen.

Herald Bouwhuis, directeur Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V

Wij vonden deze op maat gegeven training zeer interessant en leerzaam aangezien er continu interactie was tussen de deelnemers en de trainer Han Kettenis. Het overlopen van onze eigen ingebrachte case was verhelderend en leerrijk, aangezien wij inzichtelijk hebben gekregen waar onze verbeterpunten liggen. Al met al een duidelijke en praktijkgerichte opleiding van iemand die veel ervaring heeft. De leuke opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling!

Marina Doggen en Wendy Gerrits, CEO-mede oprichtster en Hoofd projectleider Gutami Solar Projects

“Frans and his team at “de beeldenfabriek” provided us with great brochures on our new building projects. With creative thinking and producing good looking documentation they made it that much easier for our clients to envision their new environment that they could live in.”

Robert H. Gras, Niersman |Bouw|Ontwikkeling|Vastgoed

NIAC: Leer van Aanbesteding experts

ONTVANG NU EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL