Bekijk de planning voor de komende periode

Hieronder ziet u een volledige lijst met onze trainingen en evenementen.

Onze beloftes voor 2023:

Experts uit de praktijk.
Praktische trainingen – u kunt meteen met het geleerde aan de slag.
Kleine groepen maximaal 10-15 deelnemers.
Regelmatig speciale kortingsacties.
Onze trainingen scoorden gemiddeld een 8,3 in 2021!

0
DEELNEMERS
0
GEMIDDELDE CIJFER
0
TRAININGEN
0
UREN LESMATERIAAL

Startdatum 5 oktober 2023
OP LOCATIE

Start 3-daags trainingsprogramma
Zorg en Welzijn

Drie onmisbare praktijkdagen voor de WMO en Jeugdwet inschrijvers. Wilt u alles weten over Wmo en Jeugdwet aanbestedingen? En wilt u de kans aanzienlijk vergroten dat u aanbestedingen binnen deze sector wint? Dan kunt u zich in één keer aanmelden voor drie praktijktrainingen over dit onderwerp.

MEER INFO

Donderdag 5 oktober 2023
OP LOCATIE

Basistraining “Inschrijven op een aanbesteding voor de Wmo en Jeugdwet”

De beginselen van aanbesteden binnen Zorg en Welzijn. Tijdens deze training komen de verschillende procedures aan bod, zoals dialooggerichte procedures, het Zeeuws model en de Open House procedure. Slaat de schrik u om het hart bij het horen van deze termen? Na afloop weet u precies wat ermee wordt bedoeld

MEER INFO

11, 12, 26 en 27 oktober 2023
OP LOCATIE

4-daagse Masterclass
Succesvol Inschrijven

4-daagse Masterclass – Onze toptraining. Maak van uw inschrijving een winnende inschrijving. Ontdek de strategieën die ervoor zorgen dat u meer opdrachten wint. De Masterclass is de toptraining uit ons programma.

MEER INFO

Donderdag 12 oktober
OP LOCATIE

Training Organisatie van
Aanbesteden in de Zorg

Steeds vaker komen inschrijvers op aanbestedingen in aanraking met social return. Het wordt ervaren als de eis waarbij mensen ‘uit de kaartenbakken’ van de gemeente moeten worden ingezet. Maar wat is social return precies en hoe kan er creatief mee worden omgegaan?

MEER INFO

Dinsdag 31 oktober
OP LOCATIE

Basistraining
Inschrijven voor beginners

Leer in één dag hoe u via aanbestedingen opdrachten wint!  De overheid koopt elk jaar voor ruim 73 miljard euro in. Ongetwijfeld ziet u dan ook wel eens aanbestedingen voorbij komen waarvan u denkt: “Dat zou een mooie opdracht zijn”. Maar maakt u wel kans?

MEER INFO

Woensdag 1 november
OP LOCATIE

1-daagse opfriscursus
UAV 2012 en RAW 2020

Veel projecten in de GWW-sector worden uitgevoerd aan de hand van een RAW-bestek. Standaard zijn dan de UAV 2012 en de RAW-systematiek 2020 van toepassing. Dit zijn waardevolle documenten, maar soms zijn ze wat lastig om correct toe te passen. Leer in één dag alles wat je minstens moet weten over de UAV 2012 en de RAW 2020.

MEER INFO

Donderdag 2 november
OP LOCATIE

Adviesvaardigheden voor inkoopprofessionals

Leer de theorie én praktijk van adviesgesprekken! Als inkoper bij de overheid moet u ervoor zorgen dat de beleidsregels worden gevolgd. Geen eenvoudige taak! Belangen zijn vaak tegenstrijdig en bij nieuw beleid schopt u snel tegen heilige huisjes. Daarnaast bent u als inkoper in de positie om te adviseren over verbeteringen op het gebied van inkoopbeleid en het dagelijkse proces…

MEER INFO

Vrijdagochtend
10 november 2023
ONLINE TRAINING

Online training
Social Return

Steeds vaker komen inschrijvers op aanbestedingen in aanraking met social return. Het wordt ervaren als de eis waarbij mensen ‘uit de kaartenbakken’ van de gemeente moeten worden ingezet. Maar wat is social return precies en hoe kan er creatief mee worden omgegaan?

MEER INFO

15 en 16 november 2023
OP LOCATIE

2-daagse Masterclass
“Creëer de Gunfactor”

2-daagse Masterclass “Creëer de gunfactor: door tekst en beeld”. Leer winnend in te schrijven op Tenders. Van gunnen naar gunning. Natuurlijk geeft u de juiste antwoorden op de uitvraag. U bent immers een specialist op uw vakgebied. Maar krijgt u het daardoor ook gegund?

MEER INFO

16 november 2023
OP LOCATIE

Wet- en regelgeving en actuele jurisprudentie

Actuele wetgeving die voor u relevant is. U leert wanneer de overheid verplicht is een aanbesteding te houden en welke regels daarbij gelden. Na de training weet u dan ook welke plichten de overheid heeft om bedrijven gelijke kansen te geven én welke rechten inschrijvers hebben.

MEER INFO

Donderdagochtend
16 november 2023
ONLINE TRAINING

Online training Leer invloed uit te oefenen op de aanbesteding

Vragen stellen is een cruciaal onderdeel van het aanbestedingsproces. Het is de laatste kans om invloed uit te oefenen op de aanbesteding. Soms gaat het om feiten.Dan moet u de vraag op de juiste manier stellen. En soms wilt u verleiden. Dan moet u zorgen voor vragen waardoor de aanbesteder…

MEER INFO

Donderdag 16 november
OP LOCATIE

Masterclass Aanbesteden in
Zorg en Welzijn

Speciaal ontwikkeld voor het Sociaal Domein. Tijdens de Masterclass aanbesteden in Zorg en Welzijn leert u hoe u invloed uitoefent op het aanbestedingsproces, een analyse maakt van de opdrachtgever,  een winnende strategie opstelt. Succesvol inschrijft

MEER INFO

Woensdag 22 november
OP LOCATIE

National Tender Day
Van der Valk, Utrecht

Het grootste en meest inspirerende event op het gebied van aanbestedingen komt er weer aan. De National Tender Day vindt dit jaar plaats op woensdag 22 november 2023. Om overheden en ondernemers samen te brengen en te leren van elkaar organiseert Aanbestedingskalender dit jaar voor de zevende keer de National Tender Day! Een bijeenkomst met inspirerende sprekers en parallelsessies. U zult antwoorden krijgen, maar ook geïnspireerd worden door nieuwe onderwerpen en besproken zaken.

MEER INFO

Maandagochtend
27 november 2023
ONLINE TRAINING

Online training
Succesvol overheidsleads opvolgen

Wilt u leren hoe u succesvol overheidsleads opvolgt en uw organisatie naar nieuwe hoogten brengt? Dan is deze training precies wat u nodig heeft! In deze training ontdekt u de geheimen achter effectieve opvolging van overheidsleads en krijgt u praktische vaardigheden aangereikt om uw succeskansen te vergroten.

MEER INFO

7 december 2023
OP LOCATIE

Training Meervoudig Onderhands Aanbesteden

Zorg dat u op de shortlist van de overheid staat! Op basis van het inkoopbeleid hanteren rijksoverheid, gemeenten verschillende methodieken om ondernemers te selecteren.  Welke overheidsinstelling kiest u? Hoe komt u beter in beeld, waardoor u meer opdrachten gaat winnen, dat leert u tijdens deze training.

MEER INFO

Donderdagochtend
14 december 2023
ONLINE TRAINING

Online training “Word nooit
meer gek van een aanbesteding”

Ontdek hoe u een bestek eenvoudig leest en doorgrondt. Het bestek is een belangrijk document voor iedere aanbesteding. Het beschrijft het uit te voeren werk – maar is helaas niet altijd even duidelijk. Wordt u wel eens gek van een bestek? Volg dan onze training!..

MEER INFO

Datum nog onbekend
ONLINE TRAINING

Online training
“Hoofd- en onderaannemerschap bij aanbestedingen in de Zorg”

Tijdens marktconsultaties en dialogen komt hoofd- en onderaannemerschap steeds vaker aan de orde. Zorginstanties maken doorgaans meer kans als ze dan sámen inschrijven. Daarnaast is het steeds vaker nodig om met meer aanbieders in te schrijven op de aanbesteding om aan alle eisen te kunnen voldoen.

MEER INFO

Onze klanten zeggen

Wij vonden deze op maat gegeven training zeer interessant en leerzaam aangezien er continu interactie was tussen de deelnemers en de trainer Han Kettenis. Het overlopen van onze eigen ingebrachte case was verhelderend en leerrijk, aangezien wij inzichtelijk hebben gekregen waar onze verbeterpunten liggen. Al met al een duidelijke en praktijkgerichte opleiding van iemand die veel ervaring heeft. De leuke opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling!

Marina Doggen en Wendy Gerrits, CEO-mede oprichtster en Hoofd projectleider Gutami Solar Projects, Gutami

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Kim altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

De training van NIAC heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar meer relevante kennis om aanbestedingen te doorgronden en te winnen.

Herald Bouwhuis, directeur Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur IMK - Instituut voor het MKB

NIAC: Leer van Aanbesteding experts

ONTVANG NU EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!