Project Description

Loading...
DIRECT AANMELDEN

Word een winnaar!

Vergroot uw slagingskans bij volgende aanbestedingen

Als een ondernemer inschrijft op een aanbesteding, is er maar 1 doel: winnen. Helaas kan er maar één de winnaar zijn. Logisch gevolg is dat er bij een aanbestedingen altijd meer verliezers dan winnaars zijn. Hoe u met dat verlies omgaat, bepaalt uw succes bij een volgende aanbesteding. Verliezers hebben veelal de neiging om met excuses te komen: de schuld ligt bij de overheid, bij de concurrent, bij het moment, bij de omstandigheden of bij een collega. Jammer eigenlijk. Want door druk met excuses bezig zijn, zien ze niet meer hoe ze wel tot een goed resultaat kunnen komen. En zo wordt een verliezer nooit een winnaar.

Een aanbesteding verloren, wat nu?
Niemand houdt van verliezen. Maar vergeet niet dat elke winnaar ook wel eens is afgewezen. Verliezen is een belangrijk leermoment. Het zorgt ervoor dat u kritisch naar uw eigen aanpak kijkt en dat u zich beter voorbereid om de slagingskans bij de volgende aanbesteding te verhogen. De vraag is hoe u slim met uw verlies om kan gaan en hiervan kan leren. Of nog beter: hoe u ervoor kunt zorgen dat u de volgende keer wel wint!

Tijdens de training Word een winnaar! krijgt u antwoord op deze vraag. In één dag vertellen wij u:

  • Wat u kunt leren van de motivering van een opdrachtgever na gunning;
  • Hoe u feedback op uw inschrijving krijgt;
  • Hoe u marktkennis opbouwt;
  • Hoe u een evaluatie kunt aanvragen;
  • Hoe u een inschrijving intern evalueert;
  • Hoe u van een verliezers mindset een winnaars mindset maakt;
  • Waarom u uw slagingskans verhoogt als u vaker mee doet;
  • Hoe u invloed kunt uitoefenen bij uw volgende aanbesteding.

TenderReview: het oog van de expert
Wilt u in de toekomst winnend inschrijvingen? Laat onze experts een eerdere, niet-succesvolle inschrijving beoordelen. Voorafgaand aan de training vragen we u de relevante documenten (bestek, Nota van Inlichtingen, inschrijving, afwijzing, externe en interne vragen, en gemaakte keuzes) naar ons op te sturen. Ook vragen wij u om het gunningsbesluit. Tijdens de training bespreken we uw inschrijving en geven we praktisch advies voor verbetering. Via deze review ontdekt u wat u anders had kunnen doen, waar u mogelijkheden hebt gemist en op welke punten u had kunnen scoren. Zo leert u van uw fouten en verbetert u uw kansen bij uw volgende aanbesteding.

Voor wie?

De training is bedoeld voor ondernemers en hun medewerkers die zaken doen of willen doen met de overheid, maar die nog nooit een aanbesteding hebben gewonnen of die vaker een aanbesteding willen winnen.

Max. 10 deelnemers

Training Details

DATUM
Dinsdag 25 juni 2024

DUUR
Eén dag van 9.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 9.00 uur)

LOCATIE
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht

PRIJS
€ 1.295 exclusief btw en inclusief lesmateriaal, TenderReview, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Met collega’s deelnemen: Komt u met uw collega’s? Elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt € 100,- korting.

EXCLUSIEF
Per sector kan maar één bedrijf deelnemen. Dit om voldoende tijd te hebben om verloren inschrijvingen te bespreken en om een dynamische en interactieve bijeenkomst te garanderen. 

AANMELDEN

INCOMPANY
Deze training kan ook volledig worden afgestemd op het kennisniveau en de vaardigheden van uw organisatie. Een prima manier om de mindset van uw team na een verlies te transformeren en er samen voor te zorgen dat het winnen van aanbestedingen een gewoonte wordt. Vraag vrijblijvend een incompany voorstel aan.

Uw docent

Han Kettenis

Han Kettenis is een ondernemer die aan de wieg heeft gestaan van diverse nieuwe baanbrekende concepten. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in het inschrijven op verschillende soorten aanbestedingen, in diverse branches. Hij begeleidt veel MKB organisaties die willen inschrijven op Europese en onderhandse opdrachten.

AANMELDEN

Toon uw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het Workshop Slim aanbesteden met AI afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

“In deze veranderende tijd is kennis van het aanbestedingsvak voor deurwaarders een must! De experts van Niac begeleiden ons uitstekend in de zoektocht naar meer relevante kennis en helpen ons Aanbestedingen te doorgronden en te winnen.”

Herald Bouwhuis, Gerechtsdeurwaarder, DEURWAARDERSKANTOOR BOUWHUIS & SMIT B.V

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN

Mis deze kans niet en maak werk van het opvolgen van uw leads!

Meld u vandaag nog aan voor deze training.

AANMELDEN