Project Description

Leer winnende teksten te schrijven

Leer winnende teksten te schrijven

Een onmisbare praktijkdag voor Wmo en Jeugdwet inschrijvers

Wilt u als zorgaanbieder meer aanbestedingen winnen? Dan is het zaak om aan de kwaliteit van uw teksten te werken. Teksten en het daadwerkelijk beantwoorden van de vraag worden vaak onderschat bij een inschrijving. Terwijl u juist door duidelijk, krachtig en klantgericht te schrijven het verschil maakt. Hoe? Twee professionals uit de praktijk leren u dat.

Leer winnende teksten te schrijven
In één dag leert u uw aanbod zo te formuleren dat deze beter aansluit op de inkoopstrategie, doelen en wensen van de gemeente. De focus ligt daarbij op het tekstuele deel van het aanbestedingsproces. Met aandacht voor zowel de ‘traditionele’ manier van schrijven als een introductie op de mogelijkheden van AI en ChatGPT. Om tot goede teksten te komen leert u ook hoe u een bestek sneller en beter kunt lezen en vooral duiden. En hoe u de gunningscriteria in uw offerte onderscheidend naar voren laat komen.

Zo krijgt u nieuwe invalshoeken en inspiratie om voor uw volgende aanbesteding een onderscheidende tekst op te stellen die uw slagingskans aanzienlijk vergroot. In de Masterclass, die op verzoek van veel cursisten is ontwikkeld, leert en ontdekt u:

  • Hoe u voor interessante inhoud zorgt;
  • Hoe u een winnende tekst opbouwt;
  • Hoe u de vraag achter de vraag beantwoordt;
  • Hoe u overtuigend communiceert in de taal van de gemeente;
  • Hoe u kunt aantonen dat uw aanbod onderscheidend is;
  • Welke inschrijfstrategie u het beste kunt hanteren;
  • Wat de kansen en valkuilen van werken met AI en ChatGPT zijn (een introductie).

Leer van elkaar
We weten dat de beste resultaten worden behaald wanneer deelnemers van elkaar leren. Als onderdeel van de Masterclass ontvangt u een schrijfopdracht die gezamenlijk met de andere deelnemers zal worden besproken.

Voor wie?

De Masterclass is speciaal bedoeld beleidsmedewerkers, accountmanagers en managers die meer opdrachten willen winnen door hun aanbod helder, wervend en klantgericht te formuleren.

Aanmelden

Training Details

Max. 10 deelnemers
DATUM

Donderdag 11 april 2024

EXCLUSIEF

De Masterclass is exclusief, omdat er een maximum is van 10 deelnemers. Dus wie het eerst komt (lees: aanmeldt), wie het eerst maalt!

DUUR

Één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 09.30 uur)

LOCATIE

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht

PRIJS

€ 730,- exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Kom samen met uw collega
Breng meerdere collega’s mee en ontvang elk € 100,- korting. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.

Aanmelden

Uw trainers

De masterclass wordt gegeven door Anne-Marie Buysse en Astrid Buis. Zij zijn ook de docenten van de hoog gewaardeerde Masterclass “Winnend Inschrijven op aanbestedingen in Zorg en Welzijn”.

Anne-Marie Buysse

Anne-Marie heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Sinds 2013 begeleidt ze zorg- en welzijnsinstellingen bij het succesvol afsluiten van Wmo en Jeugdwet contracten. Daarnaast is ze ook werkzaam als aanbestedingsspecialist/projectleider bij gemeenten om het inkoopproces te begeleiden, schrijft ze aanbestedingsdocumenten en beoordeelt inschrijvingen van aanbieders. Ze werkt sinds 2009 zelfstandig als aanbestedingsspecialist bij Buysse Aanbestedingen.

Anne-Marie heeft onder meer de gebiedsgerichte aanbestedingen Welzijn (Leiden), Hoog Specialistische Jeugdhulp (Amsterdam), Integrale crisishulp (Noord- en Midden-Limburg), Ambulante Jeugdhulp (Zuid-Limburg) en Aanvullende Preventieve Opgroei- en Opvoedondersteuning (Amsterdam) gewonnen.

Astrid Buis

Astrid is directeur van BUIS Advies en functioneert als adviseur en spin in het web bij aanbestedingen. Ze werkt mee aan nieuwe concepten en begeleidt inschrijvingen op aanbestedingen binnen de Wmo en de Jeugdwet. Astrid is daarnaast een veelgevraagd spreker. Ze geeft regelmatig presentaties over verkoop binnen de langdurige zorg en het sociaal domein.

Samen met haar klanten verwierf BUIS advies gebiedsgerichte opdrachten in bijvoorbeeld Zoetermeer, Zuid-West Friesland, de Jeugdhulp in regio Leiden, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braasem, Hart van Brabant Wmo begeleiding en Beschermd Wonen en Heerlen.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Ontdek hoe u als inschrijver een WMO en Jeugdwet aanbesteding goed organiseert.

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Nu aanmelden

Aanmelden