Bekijk de video en presentatie

Corona Webinar
Versoepel en versnel overheidsopdrachten
door Kim Schofaerts – Anke Stellingwerff Beintema – Ingrid Berk
23 april 2020

Aanbestedingskalender en NIAC lanceren de NIAC Online Academy en helpen u graag verder, ook in deze onzekere tijden!

Werkgeversorganisaties MKB Nederland en VNO NCW verzoeken de overheid om juist nu soepel en versneld om te gaan met overheidsopdrachten. Alleen al voor de bouwsector heeft de Rijksoverheid bijvoorbeeld 5 miljard aan overheidsopdrachten klaar liggen. Wat zijn de voor- en nadelen van dit pleidooi en wat betekent dit voor uw organisatie?

Tijdens dit gratis webinar gaan trainer/adviseur Kim Schofaerts, inkoper Ingrid Berk en jurist Anke Stellingwerff Beintema vanuit verschillende perspectieven in op de roep om meer opdrachten in de markt te zetten. We bespreken de mogelijkheden, de uitwerkingen en dilemma’s die dit geeft voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer.

Versoepel en versnel overheidsopdrachten

De presentatie van het Corona Webinar “versoepel en versnel overheidsopdrachten”

Download presentatie

Onze klanten zeggen

Wij vonden deze op maat gegeven training zeer interessant en leerzaam aangezien er continu interactie was tussen de deelnemers en de trainer Han Kettenis. Het overlopen van onze eigen ingebrachte case was verhelderend en leerrijk, aangezien wij inzichtelijk hebben gekregen waar onze verbeterpunten liggen. Al met al een duidelijke en praktijkgerichte opleiding van iemand die veel ervaring heeft. De leuke opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling!

Marina Doggen en Wendy Gerrits, CEO-mede oprichtster en Hoofd projectleider Gutami Solar Projects, Gutami

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Kim altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

De training van NIAC heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar meer relevante kennis om aanbestedingen te doorgronden en te winnen.

Herald Bouwhuis, directeur Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur IMK - Instituut voor het MKB

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!