LET OP: er is nog beperkt plek voor de Masterclasses in juni!

Bij NIAC bieden wij twee intensieve Masterclasses om u de kennis en kunde te geven die u nodig heeft om aanbestedingen soepel te laten verlopen.
De inhoud van deze Masterclasses vullen elkaar uitstekend aan. Waar u tijdens de 4-daagse Masterclass Winnend Inschrijven (8, 9, 22 en 23 juni) het gehele aanbestedingsproces doorloopt en naar een offerte leert kijken vanuit de ogen van de inkoper, focust u zich tijdens de 2-daagse Masterclass Creëer de Gunfactor (1 en 2 juni) juist op hoe u uzelf presenteert en uw voorstel zo aantrekkelijk mogelijk maakt. Kortom, alles wat u nodig heeft om meer aanbestedingen te winnen!
Ontvang nu als klant van ABK tijdelijk (t/m 10 mei) 500 euro korting als u zich inschrijft voor beide Masterclasses in de maand juni!

Onze klanten zeggen

Wij vonden deze op maat gegeven training zeer interessant en leerzaam aangezien er continu interactie was tussen de deelnemers en de trainer Han Kettenis. Het overlopen van onze eigen ingebrachte case was verhelderend en leerrijk, aangezien wij inzichtelijk hebben gekregen waar onze verbeterpunten liggen. Al met al een duidelijke en praktijkgerichte opleiding van iemand die veel ervaring heeft. De leuke opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling!

Marina Doggen en Wendy Gerrits, CEO-mede oprichtster en Hoofd projectleider Gutami Solar Projects, Gutami

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Kim altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

De training van NIAC heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar meer relevante kennis om aanbestedingen te doorgronden en te winnen.

Herald Bouwhuis, directeur Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur IMK - Instituut voor het MKB

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!