STAP-BUDGET BIJ NIAC!

OOK ÉÉN VAN ONZE TRAININGEN VOLGEN MET BEHULP VAN €1000,- SUBSIDIE?

1 mei 2023 - SAVE THE DATE
De volgende STAP-ronde
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Bekijk trainingsaanbod

Hoe maakt u gebruik van het STAP-budget?

  1. Maak uw voorlopige STAP-inschrijving bij NIAC en ontvang uw aanmeldbewijs;
  2. Met dit aanmeldbewijs kunt u tijdens de eerstvolgende aanvraagronde op maandag 1 mei uw STAP-budget aanvragen via het STAP-portaal van het UWV;
  3. U ontvangt een update van de status van uw aanvraag van de UWV. Bij goedkeuring door het UWV krijgen wij bij NIAC een bevestiging. Zodra we deze ontvangen hebben, sturen wij u alle verdere details. Indien uw aanvraag is afgekeurd, kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren via niac@aanbestedingskalender.nl.

Wat zijn de voorwaarden?

De subsidieregeling “Stimulering van de Arbeidsmarktpositie” (STAP) is door de overheid bedacht om (bij)scholing en ontwikkeling aan te moedigen. Concreet betekent dit dat u als werkende of werkzoekende jaarlijks in aanmerking komt om gratis opleidingen te volgen ter waarde van €1000,- incl. BTW.

Wilt u eerst checken of u in aanmerking komt voor het STAP-budget? Doe dan hier de test. Voldoet u aan de voorwaarden? Meld u dan nu aan bij NIAC voor uw STAP-inschrijving, zodat u volledig voorbereid bent voor de aanvraagronde bij het UWV. Dit doet u via het formulier hier rechts.

Let op: wees er op tijd bij! Het aanvraag portaal opent om 10.00 uur, maar zorg ervoor dat u minimaal een uur van tevoren al in de wachtrij gaat staan. Iedereen die in de 24 uur vóór de opening in de wachtrij staat krijgt namelijk voorrang op degenen die na 10.00 uur toekomen. Houd uw DigiD inloggegevens en het aanmeldbewijs van NIAC bij de hand. U ontvangt uw NIAC aanmeldbewijs uiterlijk om 12.00 uur op de dag voordat de aanvraagronde start.

  • DD slash MM slash YYYY
  • De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door Aanbestedingskalender bv, btw-nummer: NL8523.11.436.B.01. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. ABK of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.

UW VOLGENDE OPLEIDING?

Het STAP-budget gaat tot €1000,-. Mocht de training duurder zijn, dan bent u zelf (of uw werkgever uiteraard) verantwoordelijk voor het resterende bedrag. Dit bedrag kan per training verschillen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.