Project Description

Online training: Hoe maakt u een goede bid of no bid beslissing

AANMELDEN

Leer in één ochtend hoe u een juiste afweging maakt om wel of niet in te schrijven op een aanbesteding

“Winnen is belangrijker dan meedoen,” aldus Ronald Kasteel (vroegere CEO Ordina). Voor veel bedrijven is de keuze om mee te doen aan aanbestedingen vaak lastig. Onbekendheid speelt hierbij een grote rol. Hoe maak ik de juiste afwegingen? Om te beoordelen of meedoen succesvol kan zijn is kennis over objectieve en subjectieve factoren cruciaal. Wanneer een inschrijver dit goed inschat groeien de kansen exponentieel om te winnen. Expert Han Kettenis reikt u concrete handvatten aan om de juiste afweging(en) te maken.

Voor wie?
Deze online training is bedoeld voor medewerkers en ondernemers die ervaring hebben met het inschrijven op aanbestedingen en hun winstkansen willen vergroten. Het is voor medewerkers – bidmanagers – tendermanagers – ondernemers die (vaker) aan aanbestedingen hebben meegedaan of niet zeker weten of ze wel kans maken met het inschrijven op een aanbesteding.

Werk, levering en dienst, branche
Deze training is voor alle branches ongeacht of het nu gaat om Diensten, Leveringen of Werken. Dus ook voor alle verschillende sectoren: denk aan schoonmaak, finance, deurwaarders, bouw, infra en opleidingsbureaus, maar ook afvalverwerking of koeriersdiensten. Han heeft ervaring met veel sectoren en weet dus als geen ander hoe daar rekening mee te houden tijdens de online training, zodat u optimaal profiteert.

Dit komt aan bod
Han laat u zien, hoe hij met zijn klanten kijkt naar aanbestedingen en op basis van individuele bedrijfsfactoren samen tot een beslissing komt om wel of niet in te schrijven op een overheidsopdracht. Na deze training weet u hoe u kunt beoordelen om wel of niet in te schrijven op een aanbesteding. In ieder geval weet u hier een bewustere keuze in te maken. Vergeet niet, dat als u inschrijft op de verkeerde aanbesteding, waarbij u eigenlijk al geen kans had, u veel tijd en geld investeert, zonder resultaat. Hoe fijn zou het zijn om meer tijd te hebben voor aanbestedingen waarvoor uw winstkansen veel groter zijn?

Voor wie?

Deze online training is bedoeld voor medewerkers en ondernemers die ervaring hebben met het inschrijven op aanbestedingen en hun winstkansen willen vergroten. Het is voor medewerkers – bidmanagers – tendermanagers – ondernemers die (vaker) aan aanbestedingen hebben meegedaan of niet zeker weten of ze wel kans maken met het inschrijven op een aanbesteding.

Training Details

Datum
Nog onbekend

Duur
van 9:00 uur tot 13.00 uur 

Locatie
Dit betreft een online training

PRIJS
€ 650,- excl. btw en inclusief online lesmateriaal.

Tweede deelnemer
Doet u met uw collega mee dan ontvangt u beiden € 75,- korting.

De trainingsprijs is per persoon, het is niet toegestaan om met meerdere personen online deel te nemen bij opgave van 1 deelnemer.

AANMELDEN

Onze expert tijdens de online training

Han Kettenis

Han Kettenis heeft ruim 15 jaar ervaring in het inschrijven op verschillende soorten aanbestedingen. Na jarenlang aanbestedingen te hebben uitgevoerd en begeleid voor verschillende ondernemingen werd hij directeur (DGA) van Tenderkoers. Deze organisatie ondersteunt Nederlandse mkb-bedrijven die willen inschrijven op Europese en onderhandse aanbestedingen. Tenderkoers begeleidt bedrijven volledig en zorgt ervoor dat ze met hun aanbod vooral uitblinken op het gebied van kwaliteit. Jaarlijks verzorgt Tenderkoers ongeveer 60 tot 80 inschrijvingen op aanbestedingen.   

AANMELDEN

Toon uw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

“In deze veranderende tijd is kennis van het aanbestedingsvak voor deurwaarders een must! De experts van Niac begeleiden ons uitstekend in de zoektocht naar meer relevante kennis en helpen ons Aanbestedingen te doorgronden en te winnen.”

Herald Bouwhuis, Gerechtsdeurwaarder, DEURWAARDERSKANTOOR BOUWHUIS & SMIT B.V

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN

Mis deze kans niet en maak de juiste keuze om wel of niet mee te doen met een aanbesteding.

Meld u vandaag nog aan en u ontvangt een bevestiging.

AANMELDEN