Project Description

DIRECT AANMELDEN

Word in één dag een geduchte tegenstander

Basistraining inschrijven op aanbestedingen

Leer in één dag hoe u via aanbestedingen opdrachten wint

De overheid koopt elk jaar voor ruim 86 miljard euro in – en vrijwel alles moet worden aanbesteed. Ongetwijfeld ziet u dan ook wel eens aanbestedingen voorbij komen waarvan u denkt: “Dat zou een mooie opdracht zijn”. Maar hoe maakt u daar een kans? En hoe werkt dat inschrijven nu precies? Als u zichzelf deze vragen stelt, bent u toe aan de “Basistraining inschrijven op aanbestedingen“.

Wat leert u?
In één dag leert u hoe u via aanbestedingen opdrachten kunt winnen. Na de training kunt u goed afwegen wanneer u moet inschrijven, weet u wat wel en niet kan bij het inschrijven op aanbestedingen – en heeft u een duidelijk beeld van de tijd en kosten die ermee gepaard gaan. Voorafgaand aan de training krijgt u een vragenlijst, zodat we uw specifieke wensen en verwachtingen in de training kunnen verwerken en met voor u herkenbare voorbeelden kunnen werken. Aan bod komen onderwerpen, zoals:

 • Wat is een aanbesteding?
 • Welke aanbestedingen zijn er?
 • Waar vindt u voor ú relevante aanbestedingen?
 • Hoe bepaalt u of een aanbesteding kansen biedt?
 • Hoe schrijft u succesvol in?
 • Via welke kanalen kunt u inschrijven?
 • Wat moet u wel en vooral niet doen?

Deelnemers van de eerdere edities waren enthousiast:

 • “Deze training is onmisbaar voor elke (beginnende) inschrijver!” – “Ik heb nooit een training gevolgd en had geen ervaring met inschrijven, maar moest van mijn werkgever gewoon beginnen met inschrijven op aanbestedingen. Met vallen en opstaan lukt dat….. Maar door deze training te volgen, heb ik nu de basis geleerd, weet ik nu ECHT hoe het moet en heb er meer zin in en meer succes. Daarnaast trainingsmateriaal ontvangen als naslagwerk. Serieus dus een aanrader!”
 • Heldere training! Voor iemand die niks wist van aanbesteden, wordt het in deze cursus van een dag meteen duidelijk. Door de hands-on opdracht uit te voeren heb je meteen een indruk wat er allemaal bij aanbesteden aan bod komt, en vooral hoeveel dingen je over het hoofd ziet of hoe slecht men eigenlijk leest. Aan het einde van de dag lijkt aanbesteden toch leuker dan het in 1e instantie doet;
 • Begin bij de basis en onthouden hoe belangrijk begrijpend lezen is!
 • “Erg goed, hoog niveau, Kim is zeer kundig”
 • Na deze training heb ik echt zin om in te schrijven op aanbestedingen;
 • Door de praktijkvoorbeelden merk je dat er veel ervaring op het gebied van aanbestedingen is. En dat vind je terug in het lesmateriaal en de kennisoverdracht.

Voor wie?

Deze training biedt ondernemers, medewerkers verkoop binnendienst, sales, administratie, marketing die geen of weinig ervaring hebben met inschrijven op aanbestedingen de juiste basis. Wat u leert, kunt u direct in uw dagelijkse praktijk toepassen. Deze training is ook geschikt voor inschrijvers die wel al ervaring hebben met aanbesteden, maar hieraan zijn begonnen zonder begeleiding van experts. Door deze training te volgen krijgt u een gedegen basiskennis: zo weet u ECHT hoe het moet en heeft u meer succes.

Training Details

Datum
Woensdag 24 april 2024

DUUR

één dag van 09.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 09.00 uur)

LOCATIE

Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht

PRIJS

€ 985,-.

Kom samen met uw collega
Komt u met meerdere collega’s dan ontvangt u allemaal € 100,- korting

Alle prijzen exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Aanmelden
INCOMPANY

Deze training is ook beschikbaar voor incompany. Hiermee kunt u uw hele organisatie in één keer een kennisboost geven. Vraag hier vrijblijvend een incompany voorstel aan.

Uw docent

Kim Schofaerts

Kim Schofaerts heeft sinds 1997 honderden inschrijvingen op aanbestedingen uit verschillende branches begeleid. Daarbij heeft ze de meest uiteenlopende scenario’s meegemaakt. Drie jaar geleden startte Kim het bureau Schofaerts.nl, een advies- en trainingsbureau dat is gespecialiseerd in het publiek-private domein. Kim is verder voorzitter van MKB Den Haag (waar ze het onderwerp Aanbestedingen in haar portefeuille heeft) en is lid van de Taskforce Aanbesteden van de gemeente Den Haag.   

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Leer in één dag hoe u via aanbestedingen opdrachten wint.

Meld u vandaag nog aan en reserveer uw plek.

Aanmelden